Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с климатика на 156-цата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

именно колега

Comment

!!!

Колеги на 156 1.8 бензин 1998 къде се намира въпросния пресостат някой знае ли?Днека заничах насам натам но и следа от него няма.Върху дехидратова има една букса с доста кабели, освен да е там.И демонтажа как се извършва?
      Предварително благодаря.
      П.С. До Колегата отворил темата : Колега от къде намерихте пресостат за 67 Лева?Че най-евтиния на който попаднах бе около 170 Лева.
      Дали има заместител това чудо, примерно от някой Фиат или нещо подобно.Намерил съм от Мареа бензинова, ама дали ще стане..............на дизеловите 156 дали е същия?

Comment

Приятели помагайте. И аз имам проблем с перката. Включва когато си иска. Ходих при ел техник и стигнаха до извода че тоя пресостат е за смяна. Нов е 120 лв, но аз имам хора в морга за 20 лева си го взех и изглежда като нов даже. Супер обаче сега въпроса ми е мога ли сам да го развия и сменя или ще ми изтече фреона като сваля стария ?
        Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.
        http://youtu.be/elEXmpOX1dA

Comment

Първоначално публикувано от Alffa Покажи съобщение
          Колеги на 156 1.8 бензин 1998 къде се намира въпросния пресостат някой знае ли?Днека заничах насам натам но и следа от него няма.Върху дехидратова има една букса с доста кабели, освен да е там.И демонтажа как се извършва?
          Предварително благодаря.
          П.С. До Колегата отворил темата : Колега от къде намерихте пресостат за 67 Лева?Че най-евтиния на който попаднах бе около 170 Лева.
          Дали има заместител това чудо, примерно от някой Фиат или нещо подобно.Намерил съм от Мареа бензинова, ама дали ще стане..............на дизеловите 156 дали е същия?
          Пресостата може да го видиш като развиеш пластмасата която уплатнява десния халоген ще погледнеш малко нагоре и ще го видиш , относно закупуването ,потърсих го в магазина на стамболийски и александер ауто , но за съжаления когато ми трябваше го нямаше . Накрая си го купих 2-ра ръка, за 30 лв,

Comment

Working...
          X